Utolsó lehetőség idén!

2022.10.24. 08:00

Ha kiállításokat akar nézni Miskolcon, egy hete maradt rá

Hamarosan zárás - várhatóan tavaszig nem látogatható majd a Herman Ottó Múzeum több kiállítóhelye az energiaválság miatt. A Pannon-tenger Múzeumban változatlanul várják az érdeklődőket.

ÉM

Mikita Gábor színháztörténész a miskolci színészmúzeumban

Fotó: Ádám János

Az energiaválság érinti a miskolci kulturális intézményhálózatot is. A Herman Ottó Múzeum kiállítóhelyei hamarosan ‒ egy kivételével ‒ tavaszig bezárnak, a Miskolci Galéria Rákóczi-háza, a Thália-ház és a Feledy-ház tárlatait utoljára október 30-án tekinthetjük meg. A Pele-ház és a Petró-ház idén már nem fogad több látogatót. Az időjárás függvényében a Thália-házat, a Feledy-házat és a Petró-házat csoportos érdeklődés esetén előre egyeztetett időpontban, ha lehetőség lesz rá, megnyitja a múzeum - tudatta az intézmény közleményében.

A Grafit Galériabolt novembertől kizárólag pénteki napokon, 10-18 óra között tart majd nyitva.

A Pannon-tenger Múzeum Kiállítóépületben november 2-től is látogatható, keddtől vasárnapig 9-16 óráig.

Ha érdeklődne, itt teheti meg

Aktuális információk a [email protected], az [email protected], és az [email protected] címeken és a múzeum közönségkapcsolati telefonszámán a +3646/560-189 számon kérhetők. 

Az elérhető múzeumpedagógiai foglalkozásokról információ a [email protected]ímen és a +3670/367-2702-es telefonszámon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában