Kedvencverseny

2024.04.04. 14:04

Szavazzon a legcukibb házikedvencre és nyerjen!

Hatalmas érdeklődés mellett zajlik a Kedvencverseny. Rengeteg nevezés érkezett, nem lesz könnyű dönteni a most kezdődő szavazási szakaszban.

Forrás: Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola

Keressük Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye legfotogénebb házikedvenceit. A Kedvencverseny elnevezésű játékra március végéig bármilyen háziállat fotójával be lehetett nevezni. A ma kezdődő szavazási szakaszban dől el a helyezések sorsa.

A pályázati feltételeknek megfelelt nevezők vásárlási utalványt nyerhetnek 20, 30 és 50 ezer forint érékben.

Izgalmas időszak előtt állunk tehát. A gazdiknak is érdemes szavazniuk versenyző kisállataikra és arra biztatni ismerőseiket, rokonaikat, hogy voksoljanak ők is! A változatos és érdekes kisállatfotók ugyanis nemcsak mosolyt csalnak az arcokra, hanem még szerencsét is hozhatnak: a szavazók között egy robotporszívót sorsolunk ki.

Egy kedvencre egy napon egy e-mail címről csak egy szavazatot adhatnak le, de több kisállatra is szavazhatnak. A szavazási oldalon a szavazatszámok nem lesznek láthatók. A szavazás április 29-én 12 órakor zárul. Az eredményhirdetést április 30-án 12 órakor tartjuk.

A Kedvencverseny Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei indulóira itt adhatja le a szavazatát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában