Jegyzet

2024.03.08. 07:00

Nőválasz

Galambos Eszter

Volt egyszer, hol nem volt egy Nő! Az ötvenes években született, huszonöt évesen már édesanya volt. Aztán évtizedekig töretlen kitartással nevelte három gyermekét és mellette épített egy nagyon szép ívű karriert. Sosem kérdezett csak tette a dolgát: egyszerre volt édesanya, dolgozó nő és gondoskodó feleség. Nem vágyott „énidőre”, valószínűleg azt sem tudta mi az.

Egyszer nagyon beteg lett de azt sem a rá háruló felelősségnek és terheknek tudta be, hanem egy megoldandó feladatnak. Ki kell belőle jönnie hiszen Családja volt, akik számítottak rá.

Ez a Nő minden évben virágot kapott március 8-án, egyszer egy évben. Nagyon örült neki, hiszen gondoltak rá...egyszer egy évben!

Felnőtt egy kislány egy távoli jövőben, tette a dolgát. Tudatosan épített karriert azt csinálta, amit mindig is szeretett volna, amihez tehetsége volt. Majd gyermeke született, aki még egy plusz csodát hozott az életébe. Tervezett többet is mert úgy érezte, biztonságban van a férje mellett a családja körében. Nem hagyták magára a feladatokban. Mindenki tette a dolgát!

Az immár felnőtt kislány virágot kapott, nem csak egyszer egy évben...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában