Kocsonyafesztivál

2024.03.09. 14:03

Ők főzték a legjobb kocsonyákat a fesztiválra + fotók, videók

Nagy várakozás előzte meg a hagyományos és különleges kategória eredményeit. Fény derült arra, kik készítették a legfinomabb kocsonyákat.

Édes Richárd

Munkában a zsűri

Fotó: Ádám János

A Miskolci Kocsonyafesztivál ízkocsonya-versenyére összesen 17 kocsonya érkezett. 

A hagyományos kategóriát a fület, körmöt, lábat tartalmazó kocsonyák alkotják, míg a kreatív kocsonya kategóriában a füstölt húsos, halkocsonyás és zöldségkocsonyás megoldások versenyeznek.

Ők kóstoltak 

A kocsonyákat kóstoló zsűri elnöke, Antal Gábor szakácsmester, magyar grill bajnok, tagjai pedig Mandzák Béla kreatív chef, Molnár Zoltánné Képes Erzsébet, a Diósgyőri Party Service Kft. ügyvezetője és Rózsa Edit, a Kocsonyafesztivál alapító tulajdonosa volt. 

A zsűri tagja emellett Veres Pál polgármester és Tóth Ádám Zoltán, a Bokik stratégiai koordinátora, oktatási és képzési szakigazgatója voltak.

Tábla a győztesnek 

Az első helyezett díja, hogy az árusítóhelyén kihelyezheti „A 2024-es Kocsonyafesztiválon megrendezett Ízkocsonya verseny I. helyezett kocsonyája hagyományos/különleges kategóriában” felirattal ellátott táblát, ezzel segítve a rendezvényen való kocsonyaárusítást. 

A legjobbak
Fotó: Bujdos Tibor

Az ízkocsonya verseny helyezettjei 

hagyományos kategória 

1. Gastro Blend Kft. 

2. Lido Caffé Kft. 

3. Creative Wood Kft. 

különleges kategória 

1. Éléskamra Gastro Kft. 

2. Creative Wood Kft. 

3. Lido Caffé Kft.

Kocsonyaverseny zsűrizés

Akcióban a Miskolci Kocsonyafesztivál zsűrije

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában