Bemutató

2024.03.26. 11:01

Minden, ami nő – megjelent Kishonthy Csilla első könyve

Megjelent Kishonthy Csilla stílustanácsadó, kozmetikus mester, sminkes, lifecoach Szép vasárnapot! című könyve, ami válogatás népszerű blogsorozatának sokszínű írásaiból.

Gárdonyi Edina

Czikora Ágnes és Kishonthy Csilla

Fotó: olvasó

Olvasói, vendégei, családja és barátai körében mutatta be első könyvét Kishonthy Csilla. Az interaktív, kötetlen beszélgetést Czikora Ágnes moderálta.
Stílustanácsadó, kozmetikus mester, sminkes, szakmai tréner, lifecoach: ez mind ő, de mindennek, amivel foglalkozik, az origója a nő, hiszen az összes tevékenysége a nők hangulatának javításáról szól, ez a szépítő munka lényege – mondta a szerző. 

Szép vasárnapot! 

A Szép vasárnapot! című könyv a Kék Púder blog posztjainak válogatása. A könyv alapvetően laza, könnyed útmutatás az élet minden területére kiterjedően, tűzdelve stílusötletekkel. A legtöbb írás arról szól, hogyan lehet a külsőnkkel befolyásolni a hangulatunkat, de tartalmaz mélyebb – például a hitével összefüggő – gondolatokat is. 

Kishonthy Csilla első könyvével
Fotó: olvasó

A témák nem előre tervezettek, mindig érik olyan impulzusok – akár a személyes élményei, akár a vendégeivel való beszélgetések által – amik inspirációul szolgálnak számára. Sokrétű érdeklődési körének köszönhetően rengeteg élményből tud ihletet meríteni és az írásaira érkező visszajelzések is sok esetben alakítják a gondolkodásmódját. 

Nem kéretlen tanácsok

Nem akar senkinek kéretlenül tanácsot adni, abban bízik, hogy az ő példájából, történeteiből meríteni tudnak az olvasók a saját életükre vonatkozóan.
Arra a kérdésre, hogy melyik részt tartja a legfontosabbnak a könyvből, elmondja, hogy nem igazán tud egyet kiemelni, de az eseményhez is kapcsolódva a Közösségben című írást tartja jelenlegi életszakaszában a legmeghatározóbbnak, és ezt fel is olvassa a jelenlévőknek. 

Több résztvevő is megfogalmazza, hogy addiktívvá tették az írások, a vasárnap reggeli kávé mellé ez az első, amit elolvasnak, hogy jól kezdődjön a napjuk.
Erzsébet Debrecenből érkezett a könyvbemutatóra, miután egy rádióműsorban hallotta a stílustanácsadó gondolatait, szerette volna személyesen is megismerni, mert úgy érzi, hogy nagyon közel áll hozzá a gondolkodásmódja. 

„Olyan magas szintű érzelmi intelligenciája és érett lelkivilága van, ami áthat az írásain és gyönyörű. Boldoggá tesz, hogy vannak ilyen emberek”- mondta el Kata, aki rendszeres olvasója a sorozatnak. 

Nem tartja írónak magát

A szerző gyerekkori barátnője, Éva is minden vasárnap várja az újabb írásokat, a régi kapcsolat miatt más szemmel is nézi azokat, sokat adnak számára a gondolatok és nagyon büszke Csillára. 

A szerző fia, Balázs úgy gondolja, hogy édesanyja nagyon jól ír és saját karaktere lett íróként. 

„Nem tartom magam írónak, ezek az írások kis szösszenetek, de terveim között szerepel egy szakmai jellegű könyv, amit megfűszereznék a harminc éves szakmai- és élettapasztalatommal. Nagyon megtisztelőnek érzem, hogy ennyien eljöttek a könyvbemutatóra, csordultig van a szívem hálával. A Szép vasárnapot! posztsorozat folytatódik, a témáim továbbra is a bőrápolás, a szépség, az élet és a lélek” – zárta a beszélgetést Kishonthy Csilla.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában