Kálmán-nap

2024.03.11. 14:00

Hétfő délután: filmvetítés a közönségtalálkozó a Művészetek Házában

Jelenet a filmből

Forrás: Budapest film

Hajdu Szabolcs, a Kálmán-nap című új magyar film rendezője lesz a ma délutáni filmvetítést követő közönségtalálkozó vendége a Miskolc Művészetek Háza Uránia Art Moziteremben. A vetítés délután 5 órakor kezdődik.

A Kálmán-nap című film rendezője és forgatókönyvírója Hajdu Szabolcs, mint ahogy főszereplője is. További szereplők: Tóth Orsi, Földeáki Nóra, Szabó Domokos és Gelányi Imre. A film témája: Kálmánhoz és Olgához vendégségbe érkezik Levente és Zita. A két negyvenes páros Kálmán névnapját készül ünnepelni, de az egyre sűrűsödő koccintások mentén gyorsan felsejlenek a már nehezen titkolható párkapcsolati nehézségek. Hajdu Szabolcs kapcsolati trilógiájának második darabja is a színpadról kerül a filmvászonra. Míg az Ernelláék Farkaséknál című filmben a konfliktusok a gyermeknevelés körül forogtak, a Kálmán-napban párkapcsolati és morális dilemmák kerülnek a középpontba. A történet megtévesztően egyszerű és hétköznapi, amit az apró részletek tesznek lenyűgözővé.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában