Figyelem!

2024.03.28. 14:30

A Volán így alkalmazkodik a négy napos ünnephez

A piros betús napokon munkaszüneti nap szerint közlekednek az autóbuszjáratok.

Boon.hu

A Volánbusz is alkalmazkodik az ünnephez

Fotó: Rákóczy Ádám

A Volánbusz helyközi és távolsági autóbuszjáratai március 28-án, csütörtökön a hét utolsó tanítási szünetes munkanapjára, 29-én, nagypénteken munkaszüneti napra, 30-án, szombaton szabadnapra, 31-én, húsvét vasárnapján munkaszüneti napra, április 1-jén, húsvéthétfőn a hét első tanítási szünetes munkanapját megelőző munkaszüneti napra érvényes menetrend szerint indulnak.

A zárva tartás is befolyásol 

Április 2-án, kedden a hét első tanítási szünetes munkanapjára, 3-án és 4-én tanítási szünetes munkanapra, 5-én a hét utolsó tanítási szünetes munkanapjára vonatkozó közlekedési rend lesz érvényben. Április 6-án, szombaton szabadnapon, 7-én, vasárnap a hét első tanítási- és munkanapját megelőző munkaszüneti napon, 8-án, hétfőn pedig már a hét első tanítási- és munkanapján érvényes menetrend szerint közlekednek a járatok. 

Az áruházak és bevásárlóközpontok 29-én (nagypénteken), 31-én (húsvétvasárnap) és április 1-jén (húsvéthétfőn) zárva tartanak, ezért az ezeket érintő járatok is az ünnepnapi menetrendjük szerint közlekednek.

Elővétel a leghasznosabb 

A Volánbusz kéri utasait, hogy minden esetben előre tervezzék meg utazásukat a www.menetrendek.hu oldalon. Érdemes a menetjegyek megvásárlásáról is időben gondoskodni, biztosítva ezzel a helyet az utazásra. A pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében a menetjegy elővételben, online és mobilon is kényelmesen megváltható.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában