A Dal

2024.02.18. 09:00

Továbbjutott László Evelin és a Legényes! (videókkal)

A szombat esti élő show-ban 10 dal mutatkozott be a Dunán, amelyek közül 5 folytathatja a versenyt. Legmagasabb pontszámmal, a nézők és a zsűri egyhangú kedvenceként a miskolci László Evelin Legényes című dala jutott tovább.

Boon.hu

Most csak annyit tudunk mondani, hogy köszönjük!!! - írta fotója mellé az énekesnő

Forrás: Facebook/László Evelin

A műsort ezúttal is a műfaji sokféleség jellemezte: pop, elektropop, pop folk, rock metál, ballada, lírikus és rap stílusú dalt is bemutattak, számolt be róla a Hiradó.hu. A dalválasztó négy válogatójában tíz-tíz versenydal mutatkozik be, amelyekből adásonként öt jut tovább az elődöntőbe.

Újdonság, hogy a produkciókat az élő show alatt SMS-ben pontozhatják a nézők, ezáltal négy versenydal sorsáról is dönthetnek. Az ötödik továbbjutóról kizárólag a négytagú szakmai zsűri dönt.

László Evelin bemutatkozó kisfilmje A Dalban.

„Ma előfordult az, hogy nem mindenben értettünk ma egyet, sőt volt, amiben nagyon nem, de én azt gondolom, hogy erre is szükség van egy ilyen műsorban, hiszen 4 különböző karakter vagyunk, négy különböző stílust képviselünk és időnként, hogy ha ütköznek a vélemények az talán még izgalmasabbá is teszi a műsort” – mondta Szandi, a Dal zsűritagja.

A legmagasabb pontszámmal

Legmagasabb pontszámmal, a nézők és a zsűri egyhangú kedvenceként László Evelin Legényes című dala jutott tovább, melyet rockzenére kell majd átdolgoznia.

„Nagyon örültünk a rock stílusnak, igaz, hogy népdal stílus az sokkal közelebb áll hozzám, de ez sem annyira távoli, úgyhogy nagyon kíváncsi leszek, hogy mit hozunk majd ki belőle” – mondta László Evelin énekes. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában