Fellépnek

2024.02.01. 19:30

Tisztakosz koncert a miskolci Ifiházban

Az Ifjúsági Házban először lépnek fel, előzenekarként pedig a Z-Generation-t hozzák magukkal.

Boon.hu

A Tisztakosz nemrég szerkesztőségünkben járt

Fotó: ÉM

Várják a vendégeket február 2-án a miskolci Ifjúsági Házban. A rendezvény házigazdája a Tisztakosz zenekar, egy 2018-ban alakult, 4 tagú alternatív-rock formáció. A zenekar egy pár tagcsere után, 2021-ben kezdett el aktívan koncertezni, elsősorban saját dalokat előadva. Hangzásvilágukra jellemző, hogy az energetikus rock hangszerelést ötvözik a könnyebben emészthető dallamokkal. Nem kedvelik a rock & roll sablonokat, így szövegeiket is elsősorban a költészet világából merítik. A koncertek mellett az együttes részt vett a Helyfoglaló Tehetségkutatón is, ahol díjazott lett, illetve a Tekerd fel a HANGERŐT / Diákzenekarok Tehetségkutatója versenyén a zenekar 1. helyezést ért el. Az Ifjúsági Házban először lépnek fel, előzenekarként pedig a Z-Generation-t hozzák magukkal.

A zenekarral nemrég podcast is készült a A zene az kell című sorozatunkban, az együttes tagjai Horváth Imre szerkesztővel beszélgettek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában