Programajánló

2024.02.23. 18:00

Programajánló: Latyakfutás Bogácson, télűző toros nap Sajószentpéteren, téli futóverseny Bodrogkeresztúron

Ön már tudja, mivel tölti a hétvégét? Számos program közül választhat Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében.

Itt a télűzés ideje!

Fotó: Ádám János

SZOMBAT 02.24.

Latyakfutás 
Várják a futni vágyókat szombaton, Bogácson, egy jó hangulatú latyakfutásra. Nevezni a Jurta Étteremben lehet, 9 órától, ingyenesen. Rajt: 11 óra, a pincesortól. Táv: 14 kilométer, Bogács-Cserépfalu-Bükkzsérc-Bogács. További információk itt!

Télűző toros nap és termelői vásár Sajószentpéteren
Télűző toros nap és termelői vásár Sajószentpéteren a Péteri Piacon 2024. február 24-én 9.00-16:00 óra között. Látványkonyhás disznótor sertésfeldolgozással, kolbásztöltéssel és egész napos termelői és kézműves vásárral.

Furmint február Tokaj
Furmint Februári borkóstoló Tokajban, 4 helyszínen, 8 pincészet 16 borát, köztük több furmintot kóstolhatnak az érdeklődők. Szeretettel várnak mindenkit, aki szereti a bort, Tokajt és a jó társaságot 2024. február 24-én.

Fülöp, a különc téli futóverseny
2024-ben újra visszatér a Fülöpről, a különc gólyáról elnevezett télbúcsúztató futóverseny 2024. február 24- én 10 órától 5 km-es távon Bodrogkeresztúron. A Fülöp nem csak egy futóverseny: remek lehetőség, hogy a tél végén egy igazán hangulatos, szabadtéri rendezvényen nagyszerű emberek társaságában töltsd az idődet. A verseny távja 5 km. Ifjúsági, felnőtt, és senior kategóriákban hirdetnek eredményt.

Tavaszköszöntő Matyóföldön
Tavaszköszöntő rendezvényt tartanak 2024.02.23. - 2024.02.25. között Mezőkövesden, a Hadas városrész és Látogató Központban.

VASÁRNAP 02.25.

Télűző ostorcsergetés
Idén is megtartják Ózdon a Télűző Ostorcsergetést. Viseletbe öltözött lyányok, asszonyok, fiúk, férfiak várják szeretettel az érdeklődőket. Lesz muzsika, betyárvirtus, fánk, forraltbor, tea. Vigyen magával kereplőt, trombitát, dobot, hogy elűzzük a telet!

Lámpás fesztivál
Ünnepeld meg Miskolcon a legnagyobb kínai ünnep, a Holdújév ünnepségsorozatának "záró akkordját", a Lámpás Fesztivált. Február 25-én vasárnap délután várnak mindenkit a Zenepalotában egy hangulatos közös ünneplésre zenével, kézműves foglalkozásokkal, kungfu-val, tai chi-vel, játékkal, nyereményekkel. A belépés ingyenes.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában