Pályázat

2024.01.28. 09:00

Álmodja meg Kolorcity legújabb installációját!

Kazincbarcika 70. születésnapja alkalmából bárki előállhat egy kreatív látványtervvel a Mátyás király út – Pollack Mihály utcai kereszteződés körforgalmának szebbé tételére – olvasható a Kolorline oldalán.

Boon.hu

Ide tervezik az új installációt

Forrás: Kolorline

A fő szempont, hogy az alkotás a város történetéhez, kultúrájához vagy jelképeihez kapcsolódjon. A városvezetés várja azokat a jelentkezőket, akik kreativitásukat megcsillogtatva megálmodnák Kolorcity legújabb remekművét. A céljuk továbbra is az, hogy színes és élhető közösségi terek legyenek a városban.

Az amatőr – vagy akár hivatásos képzőművész – ötletelők február 1-jétől érhetik majd el az erre vonatkozó pályázati felhívást a kolorline.hu vagy a kolorcity.hu oldalán. Ezután nincs más dolguk, mint két hónapon belül beküldeni az általuk készített látványtervet arról az installációról, amellyel szívük szerint szebbé tennék a szóban forgó területet.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában