Beruházások

2024.01.07. 08:00

Befejezik három hernádvécsei középület korszerűsítését

A munkálatokat közel 20 millió forintért végzi el a kivitelező cég.

Boon.hu

Napelemek telepítése is része a fejlesztésnek

Fotó: Németh András Péter

Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése címmel írt ki közbeszerzési eljárást a hernádvécsei önkormányzat, amelyre megvan a nyertes kivitelező is. A munkákat közel 20 millió forintért végzi el a kivitelező cég- derül ki a Közbeszerzési Értesítő legújabb január 5-i számából. A beruházás három önkormányzati épületet érint: a családsegítő központot, a polgármesteri hivatalt és a közösségi épületet. 

Elmaradt munkálatok

A közbeszerzési eljárás leírása szerint mindhárom épületnek részben megtörtént a kivitelezése, azonban bizonyos tételek elmaradtak. Az elmaradt tételek nagyon hasonlóak. Mindhárom épületnél elmaradt a lábazat hőszigetelése és a lábazati vakolat. Ugyancsak elmaradtak a RAL szalagok a külső nyílászáróknál. Egyik épületnél sem helyezték el az indukciós hurkot, amely az akadálymentesség egyik eleme. Ugyancsak mindhárom épületnél elmaradtak a napelemek. Mindhárom épületnél elmaradt a szabályos akadálymentes WC-k kialakítása. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában