Beruházás

2023.12.18. 09:00

Vajon milyen üzletek települnek Ózdra? - most kiderül (látványtervekkel)

Tovább bővül a munkahelyek és a szolgáltatások száma a városban.

Marosréti Ervin

Az észak-borsodi település belvárosa a következő esztendőkben újabb üzletekkel bővülhet. Három áruházlánc települ le a városban, ami foglalkoztatási és szolgáltatási szempontból is lényeges Ózdnak, valamint a vonzáskörzetek.

 

Janiczak Dávid polgármester tavasszal számolt be róla, hogy az ózdi önkormányzat értékesítette az „Órás körforgalom" melletti, régi törőmű területét, ahol a befektető kereskedelmi szolgáltató üzleteknek fog épületet emelni. Akkor azonban még titok övezte az áruházakat, mert a szükséges engedélyeztetési eljárások előtt álltak. Mostanra azonban változott a helyzet.

Három üzlet

– Az építkezés várhatóan jövő évben kezdődik, és a vadonatúj épületben JYSK, KIK és DM üzletek fognak nyílni – adta hírül Janiczak Dávid, Ózd polgármestere. – Ezzel bővül a munkahelyek és a szolgáltatások száma, tovább fejlődik a városközpont. Két éve a McDonald’s ilyenkor nyitotta meg kapuit, szintén egy korábban parlagon álló területen, most egy újabb terület gazdagodik új szolgáltatásokkal.

 

Janiczak Dávid a bejelentés kapcsán azt is kiemelte, hogy a fejlesztésnek köszönhetően százhúsz új parkolót is létesítenek. Az ózdi polgármester az eljárás lefolytatásának felgyorsításáért köszönetet mondott Riz Gábornak, a térség országgyűlési képviselőjének.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában