Korszerűsítés

2023.12.14. 16:55

Százmilliós fejlesztés Felsőzsolcán

Felsőzsolca - Csaknem 145 millió forintos európai uniós forrásból korszerűsítették Felsőzsolcán az önkormányzati intézmények energetikai rendszereit.

Boon.hu

Átadták csütörtökön a fejlesztést

A felújítás során többek közt leszigetelték az épületeket, lecserélték a nyílászárókat és korszerűsítették a fűtési rendszereket. A megújult épületeket délután ünnepélyes keretek között adta át Csöbör Katalin, a térség országgyűlési képviselője és Szarka Tamás, Felsőzsolca polgármestere.

- Felsőzsolca jelentős fejlődésen esett át az elmúlt években, évtizedben - hangsúlyozta beszédében Csöbör Katalin, országgyűlési képviselő. - Voltak olyan beruházások, amelyek látványosak voltak, gondolok itt például az M30-as autópálya megépítésére, a kerékpárút-hálózat kiépítésére, a sportpálya korszerűsítésére. De mondhatnám a járdák, buszmegállók építését, korszerűsítését vagy az óvoda, iskola fejlesztéseket is. És voltak olyan beruházások is, amelyek nem voltak annyira látványosak a nagyközönség számára, de hasznosak és szükségesek voltak. Ilyen ez a mostani beruházás is, amelynek során csaknem 145 millió forintos európai uniós forrásból korszerűsítettük a város önkormányzati intézményeinek energetikai rendszereit.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában