Szilveszter napján

2023.12.31. 06:30

Megvette már a virslit, a lencsét és a pezsgőt? Siessen, ekkor zárnak a boltok!

Ma korábban zárnak a boltok, mint más vasárnapokon.

Nagy bevásárlás még pénteken. Ma csak kora délutánig tudunk vásárolni, az év első napján pedig szinte semmi nem lesz nyitva

Fotó: Bujdos Tibor

Megvan minden a szilveszteri vacsorára? Ha nem, akkor siessen, mert ma, szilveszter napján a megszokottnál jóval korábban zárnak az üzletek! A Penny délután 2-ig, az Aldi, az Interspar, az Auchan, a Lidl délután 4-ig lesz nyitva. (A Sparok többségében is 2-ig vásárolhatunk.) Legtovább a Tesco lesz nyitva: este 6 óráig.
Január elseje pirosbetűs ünnep, így egyetlen, kiskereskedelmi bolt sem nyit ki, zárva lesz többek között a Lidl, az Aldi, a Tesco, a Spar és az Auchan is. Az említett üzletek január 2-án (kedden) már a megszokott rend szerint várják vásárlóikat.

A miskolci piacok látogathatók

A miskolci piacok nyitva lesznek december 31-én. A Zsarnai piac, akárcsak a Vasgyári piac a megszokott vasárnapi rend szerint látogatható december 31-én. Természetesen a pirosbetűs január 1-én nem nyitnak ki. A Búza téri piacon december 31-én ma hajnali 5 és dél között vásárolhatunk. Az ünnepnapon zárva tartanak az árusok.
Jó tudni: január 1-jén nyitva lesznek a benzinkutak, az ügyeletes gyógyszertárak, és a non-stop üzemelő boltok, trafikok.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában