Kikapcsolási moratórium

2023.12.22. 16:00

Megőrizi a családi otthonok melegét az MVM

Miskolc - Háromhetes önkéntes kikapcsolási moratóriumot hirdet lakossági ügyfeleinek az MVM.

Nem kell tartani attól, hogy kikapcsolják a szolgáltatást az ünnepek idején

Fotó: MW

A korábbi évekhez hasonlóan december közepétől 2024. január 8-ig háromhetes önkéntes kikapcsolási moratóriumot hirdetett lakossági ügyfeleinek az MVM: egyetlen lakossági ügyfelénél sem kapcsolja ki az áramot és a földgázt az ünnepi időszakban.

Hiezl Gábor, az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. vezérigazgatója így fogalmazott a szolgáltató hivatalos honlapján: „Az áram- és földgázszolgáltatásban bejelentett kikapcsolási moratóriummal szeretnénk felelős szolgáltatóként hozzájárulni a szeretet ünnepéhez, hogy az a békés együttlétről szóljon. Az MVM a folyamatos energiaellátást biztosítva segít abban, hogy a karácsony és az újév körüli ünnepi időszakot minden család nyugalomban tölthesse.”

Az MVM önkéntes kikapcsolási moratóriuma nemcsak a védett ügyfeleket érinti, hanem azokat a lakosokat is, akiknek 60 napon túli számlatartozása van. Az intézkedés az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-vel egyetemes szolgáltatási szerződésben álló, lakossági ügyfelekre terjed ki. Nem vonatkozik azonban azokra, akiket már korábban kikapcsoltak a szolgáltatásból, ahogy az üzleti, illetve más energiakereskedővel szerződésben álló ügyfelekre sem - olvasható a honlapon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában