Vetélkedés

2023.12.13. 19:45

Közös pályázatot hirdetett meg a Miskolci Egyetem

A húsz éve megszervezett pályázat nagy népszerűségnek örvend, melyen határainkon túli egyetemek magyar hallgatói is többször sikeresen szerepeltek.

Boon.hu

Vetélkedés

Vers és kispróza műfajokban Kortárs Hangon Nemzetközi Irodalmi Pályázatot hirdet a Miskolci Egyetem, az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem és a Partiumi Keresztény Egyetem a Kárpát-medence magyar nyelven tanuló egyetemi hallgatók számára. A húsz éve megszervezett pályázat nagy népszerűségnek örvend, melyen határainkon túli egyetemek magyar hallgatói is többször sikeresen szerepeltek – olvasható az egyetem honlapján. Rámutatnak: a pályázat keretében Kortárs Hangon ’24 címmel egy válogatott kötet is megjelenik a magyar költészet napjára. A pályázók értékes pénznyereményeket, írótáborokban való részvételi lehetőséget és megjelenési lehetőséget nyerhetnek. A pályázathoz szükséges érvényes hallgatói jogviszony, és csak elsőközlésre szánt írásokkal lehet pályázni. A pályázatok beérkezési határideje: 2024. február 11-e éjfél.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában