Intenzív havazás

2023.11.30. 15:54

Totális káosz alakult ki az Avason (fotókkal) - reagált a városháza

Az emberek felháborodtak és a Városgazdát hiányolják Miskolc szívében.

Koccanás az Avason

Fotó: Ujlaki Attila

Tanácstalan autósok, egymásba csúszott gépjárművek és teljesen havas mellékutak – ez jellemzi most az Avas városrészt, aminek nem minden autós örül, mert nem, vagy csak nehézkesen tudnak feljutni a dombos városrészre. Több autóssal is beszéltünk az egyikük azt nyilatkozta portálunknak, hogy éjszakás műszakba indulna, de nem tud feljutni a Gesztenyés utcából a Szentgyörgy útra, és mivel tegnap is éjszaka dolgozott, így délelőtt nem vette észre, hogy ilyen havas lett az út. „Totális káosz, gumicsikorgás és tanácstalanság a hókotrót sehol nem láttunk egyedül a főúton haladt el kettő” – mondta. Hozzátette: iskola, óvoda és idősek otthona is van az utcába. „Ha egy mentő ide be akarna jönni, most biztos, hogy nem menne fel, hiszen nagyon meredek az út és nem volt takarítva” – mutatott rá.

A buszok feljutnak az Avasra, nincs fennakadás a buszközlekedésben.

Szerkesztőségünk is kereste a városháza sajtóosztályát akik a következőt válaszolták kérdéseinkre.

Az Avas városrész is a kiemelten kezelt területek közé tartozik. Társaságunk azonban minden esetben először a tömegközlekedést érintő útvonalakat tisztítja, ezt követik majd a főbb gyűjtő- és mellékútvonalak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában