Tehetség

2023.11.29. 18:00

Megjelent az edelényi diák novellája

Egy pályázatra adta a művét, amely elnyerte a szerkesztők tetszését.

Fazekas Ádám írása nyomtatott formában is megjelent

Fazekas Ádám, az edelényi Szent János Görögkatolikus Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium 13.B osztályos tanulója írt egy novellát Holotévé címmel a „Veszélyeztetett faj” elnevezésű novellapályázatra, amely annyira elnyerte a zsűri és a szerkesztők tetszését, hogy nyomtatásba is került.

Az iskola így számolt be a sikerről: „Fazekas Ádám, iskolánk 13.B osztályos tanulója a Marsbook Kiadó „Veszélyeztetett faj” elnevezésű novellapályázatán indult. Ez egy nyílt végű, azaz határidő nélküli pályázat volt. A megfelelőnek ítélt írásokat folyamatosan beszerkesztették egy kiadványba, amíg el nem érte a tervezett oldalszámot.

A pályázatra várták mindazon amatőr írók rövid, sci-fi zsánerű novelláit, akik szerettek volna elgondolkodtató, érdekes és izgalmas történetet elmesélni olyan intelligens fajokról, amelyek önhibájukból vagy külső fenyegetés okán végveszélybe kerültek (kerülnek vagy kerülhetnek).

Ádám Holotévé című novellája is bekerült a kötetbe. Gratulálunk, s további sok sikert kívánunk!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában