16. Fiatal Vállalkozók Hete Karrier és Üzleti Show

2023.11.14. 08:00

Fiatal vállalkozók nótáját húzza el a NAV

A héten kezdődik a 16. Fiatal Vállalkozók Hete Karrier és Üzleti Show, melynek egyik kiemelt partnere a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Boon.hu

Fotó: Pezzetta Umberto

Egy hétig, az ország tíz városában látogathatók különböző, gazdasági témájú előadások és konferenciák, ismert vállalkozók és nagy márkák menedzsereinek közreműködésével. A hét záróeseményén, az Országos Fiatal Vállalkozói Díj átadóján a NAV Pénzügyőr Zenekara ad koncertet.

A Fiatal Vállalkozók Hete évente, országszerte immár másfél évtizede inspirálja fiatalok ezreit, hogy vállalkozást alapítsanak, vagy fellendíthessék karrierjüket. Mondhatni, hogy ez az esemény jelentős szerepet játszik Magyarország gazdasági szereplőinek utánpótlásában.

Az idei rendezvénysorozat minden eddiginél több helyszínen várja az érdeklődőket: Budapesten, Győrben, Zalaegerszegen, Pécsett, Szolnokon, Békéscsabán, Nyíregyházán, Debrecenben, Miskolcon és Székesfehérváron. A részvételhez regisztrálni kell, de részvételi díjat nem kell fizetni.

A résztvevők több helyszínen találkozhatnak a NAV kollégáival és előadóival, tájékozódhatnak többek között a NAV Mentor Programjáról. A budapesti központi helyszínen a NAV szóvivője, dr. Kis Péter András vezeti az izgalmasnak ígérkező kerekasztal-beszélgetést a márkaépítésről.

A NAV évek óta partnere az eseménynek és folyamatosan fejleszti a vállalkozók támogatását, tájékozódását segítő csatornáit.

Ez alkalommal is a legismertebb márkák tulajdonosai és vezetői fognak össze, hogy inspirációval és tudással segíthessék a magyar fiatalokat. Az előadók és partnerek maguk teszik lehetővé, hogy az egész országban ingyenes lehessen a program az érdeklődők számára. A NAV partnerségének nem titkolt célja az adótudatosság erősítése és a jogszerű közteherviselés támogatása a fiatalok körében. Idén ráadásul a Pénzügyőr Zenekar koncertjével egy értékes kulturális hagyományt mutat be a közönségnek a hivatal.

Az országos rendezvénysorozat programja és a regisztráció is elérhető a www.fiatalvallalkozokhete.hu oldalon, ahol az érdeklődők kedvükre válogathatnak a Karrier és Üzleti Show széles programkínálatából.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában