Előadások

2023.10.15. 12:41

MultiScience konferencia a Miskolci Egyetemen

Az eseményen a kutatóknak lehetőségük volt az eredményeik bemutatására és megvitatására, új szakmai és emberi kapcsolatok kiépítésére.

Boon.hu

Az idei MultiScience microCAD Nemzetközi Konferencián a Miskolci Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara két szekcióban összesen 15 előadással képviselte magát. A Társadalomtudományi szekciót Dr. Szabó-Tóth Kinga Dóra, a Humán tudományi szekció Dr. Kriston Renáta elnökletével zajlottak az előadások. 

A rendezvény idén is azzal a céllal jött létre, hogy a Miskolci Egyetem akkreditált tudomány területein tevékenykedő hazai, illetve külföldi kutatóknak, szakembereknek, PhD hallgatóknak lehetőségük legyen kutatási eredményeik bemutatására, az eredmények megvitatására, új szakmai és emberi kapcsolatok kiépítésére. A műszaki és mérnöki tudományterületeken kívül jelen voltak az eseményen a gazdaságtudomány, a jogtudomány, a bölcsészet- és társadalomtudomány, valamint az orvos- és egészségtudomány képviselői is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában