Pályázat

2023.10.15. 13:00

Így kaphat százezret Kazincbarcikán

Kazincbarcika Város Önkormányzata és a BorsodChem Zrt., a LIFE-projekt keretein belül, a klímaváltozás hatásai, a klímaváltozáshoz való alkalmazkodás címmel fotópályázatot hirdetett meg, amelyre várják a jelentkezőket.

Ujlaki Attila

Illusztráció

Fotó: Horváth Balázs

Kazincbarcika Város Önkormányzata és a BorsodChem Zrt. által működtetett Klíma Alap támogatásával, a Városok és helyi vállalatok együttműködése a klímaadaptációért című projekt keretein belül nyilvános fotópályázat kerül meghirdetésre, mely pályázat keretein belül olyan Kazincbarcikán és/vagy a Sajó völgye térségében készült alkotásokat várnak, melyek alkalmasak a klímaváltozás jelenségének illusztrálására. A pályázatok elbírálásánál fontos szempont az egyedi látásmód, a képek által sugárzott hangulatok, esetleges érzelmek megjelenése, és a kompozícióban érdekes pl.: fény és árnyék hatások, nézőpontok megjelenítése.

Amatőrök és profik

A pályázat nyilvános, melyekre amatőr és profi kategóriákban egyaránt küldhetnek be pályamunkát a jelentkezők. Amatőrnek számít az a pályázó, aki hobbiszinten gyakorolja a fotózást. Profinak pedig az, aki tanulta a szakmát és végzettséget szerzett belőle, melyet igazolni tud. A zsűri külön-külön bírálja el az amatőr és a profi alkotók által készített pályamunkákat. A zsűri által legjobbnak ítélt pályamunkák készítője kategóriánként nettó százezer forint jutalomban részesül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában