Utazna?

2023.10.20. 18:00

Így járnak a buszok, villamosok a hosszú hétvégén Miskolcon

Boon.hu

Fotó: Bujdos Tibor

Október 23-án, hétfőn a villamosok a vasárnapi, az autóbuszok pedig szabad-és munkaszüneti napi menetrend szerint közlekednek, kivéve a 44-es járatok, melyek ezen a napon nem közlekednek.

Az 1-es, az 1G-s, a 43-as és az 53-as autóbuszok az ünnepnapokra érvényes menetrend szerint közlekednek. A menetrendben aláhúzással jelölt 3-as, 7-es és 21-es járatok nem érintik az áruházakat.

Az ünnepi megemlékezések miatt 9:00-től várhatóan 9:30-ig a Soltész Nagy Kálmán utca és a Hatvanötösök útja között félpályás útlezárás miatt néhány perces késésre lehet számítani az autóbuszok közlekedésében.

A jegy-és bérletpénztárak rövidebb nyitvatartással állnak az utasok rendelkezésére. 

Bérletpénztári információk

Október 21-én, szombaton és 22-én, vasárnap: a Búza téri és a Tiszai pályaudvaron lévő jegy-és bérletpénztár 6:00 órától 14:00 óráig,  a Felső-Majláthon, valamint az Újgyőri főtéren üzemelő MVK jegy-és bérletpénztár 7:00 órától 14:00 óráig tart nyitva.

Október 23-án egységesen 7:00 órától 14:00 óráig tartanak nyitva a Búza téren, a Tiszai pályaudvaron , Felső-Majláthon és az Ügyőri főtéren található jegy-és bérletpénztárak.

A Mobiljegy alkalmazás segítségével, valamint a jegy-és bérletautomaták használatával, a nap 24 órájában tudnak jegyet és bérletet vásárolni, a pénztárak nyitva tartásától függetlenül.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában