Jubileum

2023.10.15. 08:30

A húsz éves Nyilas Misi Házat ünneplik Miskolcon + fotók

Miskolc - A jubileumi rendezvénysorozat szombaton délután kezdődött, ahol az Esztenás táncház tartott zenés-táncos programokat.

Boon.hu

Két napos rendezvénysorozattal ünnepli a házigazda Miskolc-Belvárosi Református Egyházközség a számos értékes kulturális programnak is helyet adó 20 éves Nyilas Misi Házat. 

A jubileumi rendezvénysorozat szombaton délután kezdődött, ahol az Esztenás táncház tartott zenés-táncos programokat. Meleg Attila, a Miskolc-Belvárosi Református Egyházközség lelkipásztora azt hangsúlyozta portálunknak, hogy a közösségi programok nemcsak a református fiatalokat, hanem mindenkit vallási hovatartozás nélkül várt. 

Miskolc közepén és szívében található ifjúsági és missziós központ, ami nemcsak a református fiataloknak az összefogását és kulturális, lelkiéletet biztosította, hanem minden olyan fiatalnak, aki a városban vagy annak környékén él” – mondta. Hozzátette: az Esztenás táncházzal szinte egyidejűleg alakult meg a Nyilas Misi Ház

A program vasárnap 10 órától családi nappal folytatódik, amelynek részeként gyermek játszóház nyílik, és kézműves foglalkozásokat tartanak a legkisebbeknek. 16 órától pedig hálaadó istentiszteleten Balog Zoltán református elnök-püspök fog igét hirdetni, amely a 29. Veczán Pál Egyházzenei Kórustalálkozó záróalkalma is lesz egyben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában