Ügyeljen!

2023.09.11. 14:30

Változik a forgalmi rend Tiszalúcon

Tiszalúc Nagyközség Önkormányzatának döntése értelmében a Széchenyi István utcában megkezdődött csapadékvíz-elvezető rendszer építési munkái miatt forgalmirend-változás lesz a Tiszalúci Arany János Általános Iskola közvetlen környezetében.

Boon.hu

Fejlesztés miatt lesz korlátozás

Fotó: Czinege Melinda

A Hársfa utcának a Petőfi utcától (Coop kisáruháztól) a Béke közig (Egészségház-gyermekorvosi rendelő) terjedő szakaszán a közút jobb oldalán megállni és várakozni tilos táblákat helyeznek ki. Ugyanezenútszakasz bal oldalán, az általános iskola melletti zöld területen és burkolattal ellátott parkolójában várakozó helyet jelöltek ki az általános iskola dolgozói részére, amelyet az intézmény vezetőjének engedélyével lehet igénybe venni a csapadék-csatorna építésének ideje alatt. 

A kivitelezés miatt a helyi (Borsod Volán által üzemeltetett) buszjáratok útvonal- és közlekedési rendjében is változás áll be, amely során a Széchenyi és Gyöngyvirág utcák kereszteződésénél, illetve a Petőfi Sándor Művelődési Ház és Könyvtár előtti buszmegállókban nem fog megállni a busz – tájékoztatott a település honlapján Siri Norbert polgármester. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában