Szombati futás

2023.08.23. 10:00

Jótékonykodnak a hegyi félmaratont futók a Majális parkban

A program reggel 7 órakor helyszíni regisztrációval kezdődik, majd a nyitóbeszédek után 9:30-kor indul a 21 kilométert futók rajtja.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Fotó: WHYFRAME

A miskolci gyermekkórházat (GYEK) szeretnék támogatni adománygyűjtésükkel a III. Oxywater-Decathlon-Mento Hegyi Félmaraton szervezői. A rendezvény most szombaton (augusztus 26-án) lesz Miskolcon, a Majális Parkban. (Eső esetén 27-én, de a mostani időjárást figyelve ennek kicsi a valószínűsége – a szerk.)

A program reggel 7 órakor helyszíni regisztrációval kezdődik a Majális Parkban, majd a nyitóbeszédek után 9:30-kor indul a 21 kilométert futók rajtja. Nevezni lehet 10,5 és 5 kilométeres távra is, a 800 métert futók rajtja 11:30-kor kezdődik.  Az eredményhirdetés délután fél 3-tól lesz.

A futás mellett koncertek is várják az érdeklődőket. Fellép Csiszár István (13:00), Torres Dani (15:30),  fél 5-tól pedig az Ildi Rider zenekar hallgatható meg. Egyéb programok is várják a Csanyikba látogatókat, déltől, majd 13:40-től Szappanos Ádám bűvész showja szórakoztatja a közönséget. Lesz drift bemutató is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában