Újra!

2023.07.14. 11:15

Vasárnap lesz 8 éves a Miskolci Termelői Nap

Hagyományosan július közepén, immár nyolcadik alkalommal rendezik meg a Miskolci Termelői Napot az Erzsébet téren.

Boon.hu

Ismét lesz termelői nap

Fotó: Ádám János

Július 16-án vasárnap reggel kilenc és délután egy óra között a szervezők várják a kedves érdeklődőket az Erzsébet téren, ahol beszerezhetik kedvenc kézműves portékájukat, és a minőségi bio élelmiszereket. De ez a nap nemcsak a bevásárlásról kell hogy szóljon, hiszen tartalmas délelőttöt tölthetnek itt a miskolciak és a távolabbról érkezők is, a család apraját-nagyját programokkal várják. A nyolcadik éve töretlen népszerűségnek örvendő közösségi program egyik vonzereje, épp a személyességében van: jó hangulatú találkozási lehetőség a miskolciak számára, és a portékáit büszkén kínáló termelők és vásárlók között.

A Miskolci Termelői Nap egy olyan közösségi alkalom, melyet a természetesség, a kedvesség, a tudatosság és a sokszínűség jellemez, így nem csoda, hogy a helyiek is a szívükbe zárták. A szervezők minden évben apró meglepetéssel készülnek erre a jeles napra, most sem lesz ez másképp. A születésnapi Termelői Napon a La Barriére Manouche Jazz zenekar szolgáltatja majd a zenei talpalávalót és ígéretünkhöz híven apró meglepetéssel várjuk majd a vendégeket.

Még több programtipp a boon.hu oldalán itt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában