Szüreteltek

2023.07.03. 19:00

Levendulaillatban Sajóbábonyban (fotók)

A városban immár negyedik alkalommal rendeztek Levendula Napot szombaton, amelynek minden évben nagy sikere van.

Sajóbábonyban immár negyedik alkalommal rendeztek Levendula Napot.

Fotó: NHK

Fantasztikus volt az idei "Szedd Magad" levendula nap Sajóbábonyban – írta a Déryné Szabadidőközpont és Városi Könyvtár Facebook oldalán hétfőn. Öröm volt látni a folyamatosan érkező emberek boldogságtól sugárzó arcát – tette hozzá Liptákné Spisák Beáta, a szabadidőközpont igazgatója.

A városban immár negyedik alkalommal rendeztek Levendula Napot szombaton, amelynek minden évben nagy sikere van. Idén is sok levendula kedvelő család látogatott el a kertbe. Sajóbábony Város Önkormányzatának dolgozói, illetve a szabadidőközpont munkatársai nagyon sok munkával készültek erre a napra, igyekeztek minden ötletet megvalósítani. Hiszen ebben az évben kibővített látványelemekkel és programokkal készültek, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A lila virágokból koszorú és buzogány is készült, ha valaki ajándéktárgyat is szeretett volna hazavinni, illetve levendulás termékek vására is várta a látogatókat. De a program része volt az állatsimogató is, csikóval és kecskékkel. A romantikus fotó helyszíneken pedig élmény szelfik és családi képek is készültek. A levendulakert délután 3 órakor bezárta kapuit, de addigra jócskán meg is fogyatkoztak a leszedhető virágok. A levendula illat azonban még akkor is terjengett.

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában