Gyümölcsnapok

2023.07.13. 08:55

Két napon át: Gönci Barack Ünnep

Mondd ki az első szót, ami eszedbe jut Göncről! Hát persze, hogy a barack! No meg a pálinka.

Boon.hu

Gönci Barack Ünnep

Fotó: Bujdos Tibor

Gönc idén újra megünnepli szeretett gyümölcsét, a barackot július 14-én és 15-én. A forgatag már pénteken délelőtt elkezdődik a pálinkamustrával, majd egész napos falatozás, vigasság veszi kezdetét a Gönci Barackos Ízek Utcájában, de különböző gasztroprogramokkal is kényeztetheti a hasát a nagyérdemű.

Hogy zizi és bambi lesz-e, nem tudjuk, de körhinta biztosan, a vérbeli vásári hangulatot pedig a Gönci Betyárok és a kézműves vásár garantálja.  

A legkisebbek kikapcsolódásáról sem feledkeztek meg: interaktív szórakoztató programok, Népi játszóház, Euro Jumping, Vízi dodzsem és Vízihenger, Póni, Légvárak.

Mérlegen az állóképesség 

A nagyobb izgő-mozgók pedig a II. Gönci Barack Ünnep Trail terepfutóversenyen mérhetik össze állóképességüket, vagy győzhetik le saját magukat és az abaúji-zempléni lankákat. Természetesen szurkolni is ér!

De az igazi jutalom a játék élménye és a felhőtlen nevetés.

És persze mit ér a mulatság koncertek nélkül! Őrületes bulit ígér az Ossian és a Bagossy Brothers Company, a Mohikán, Unique, Juhász Marci és Deniz. Járja majd a táncot a Zemplén Néptáncegyüttes, talpalávalót húz a Flaska Banda. Szerencséjét próbára teheti majd mindenki, aki tombolát is vásárol. 

Várnak mindenkit szeretettel, jókedvvel, nevetéssel és remélhetőleg napsütéssel.

Gönc mottója: Ünnepeljünk együtt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában