Élmény

2023.07.23. 19:30

Bárki ülhet tűzpiros Ferrariban Miskolcon

Minden gyermek és fiatal számára, aki rajong az autókért, egy hatalmas és felejthetetlen élmény beszállni egy tűzpiros Ferrariba. Ennek ötleteként született meg a „Minden gyerek Ferrari-ja” kezdeményezés.

A Jákob Alapítvány július 26-tól augusztus végéig nyolc magyarországi nagyvárosba viszi el a Ferrari-élményt. Ezek között lesz Debrecen, Győr, Székesfehérvár, Miskolc, Szeged, Nyíregyháza, Pécs, Siófok és Budapest.

A rövid út garantáltan emlékezetes pillanatokat biztosít majd minden fiatal számára – írják az alapítvány weboldalán. Az út során a gyerekek kényelmesen élvezhetik a sportautó élményét, miközben a biztonság számunkra elsődleges szempont marad. Három profi sofőr járja minden nap egy tűzpiros Ferrari-val az országot. A program során lehetőség lesz beülni a sofőr ülésbe, továbbá a profi sofőr mellé, aki biztonságosan, a KRESZ szabályai szerint fogja vezetni az autót – ígérik a szervezők. A 150 cm alatti gyerekeknek ülésmagasítót is biztosítanak, illetve esetükben a hátsó ülésre a szülő is beülhet, ameddig a sofőr vezeti az autót. Természetesen a sok fotó ki sem maradhatna a történetből, így erre is lesz lehetőség az utazás során.

A különleges és ingyenes élményautózásra a 18. életévét még be nem töltött gyermek szülője a Jákob Alapítvány weboldalán regisztrálhat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában