Fogadjon örökbe!

2023.06.26. 15:30

Gazdit keres Szőlő, Csigusz és Harcos

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány árva lakóiból mutatunk be hármat. Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt állatot.

Fotó: TierneyMJ

A kutyákat chipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 25 ezer forint. Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16:30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890.

Szőlő

Szőlő fiatal, 6-7 hónap körüli kutyalány. Szegilong mellett találták egy szőlősnél testvérével, Szódával együtt. Erős, közepes-nagy testű lesz felnőtt korában. Nagyon kedves, barátságos kutyus, más kutyákkal is remekül kijön.

Csigusz

Csigusz 1 év körüli, kis testű nőstény kutyuska. Terrier jellegű, nagyon mozgékony, inkább családoknak, aktív, kirándulós-túrázós gazdiknak ajánljuk. Emberekkel, kutyákkal egyaránt kedves, barátságos.

Harcos

Harcost 4 hónaposan, tavaly novemberben Perecesen elgázolták. Borzasztó sérülést szenvedett szegény kutya, egy autó kereke átment a bal hátsó lábán, amit amputálni kellett. Harcost azonban mindez egyáltalán nem zavarja, már szépen felgyógyult, és boldog, játékos kutyus lett belőle.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában