Mozgásra fel!

2023.05.26. 17:00

Sportnappal üdvözlik a nyarat Mályiban

Végre itt a jó idő, a Mályi-tó partján már nagyon sokan várták ezt.

NHK

Szikora Róbert a legutóbbi rendezvényen Mályiban

Forrás: önkormányzat (RádióM Mályi Plázs Facebook oldal)

A RádióM Mályi Plázson május közepén hivatalosan is megnyitották a szezont egy fergeteges R-Go koncerttel. Bár akkor még az időjárás kevésbé volt strandolni való, a vendégeket nem tartotta vissza a nyitó bulitól. A strand látogatói egészen szeptember közepéig változatos kulturális és sportprogramok sokaságára számíthatnak havonta több alkalommal is - tudtuk meg Viszokai Istvántól, Mályi polgármesterétől. Hozzátette: A soron következő éppen szombaton, május 27-én lesz, amikor a sporté lesz a főszerep.

A SUP még mindig hódít

A Decathlon Sportnapon mindent ki lehet majd próbálni, ami vízen megy, vagy sportra alkalmas eszköz. Délelőtt 10 és délután 5 óra között díjmentesen bocsájtják rendelkezésre kajak és SUP flottájukat a kíváncsi érdeklődők és mozogni vágyók részére az áruház munkatársai. Az egész család számára ígérnek programokat a szervezők, hiszen a sportos csapatjátékokkal is készülnek majd, hogy mindenki megtalálja a számára legjobb mozgásformát. 

Tömeg az R-Go koncerten
Forrás: önkormányzat (RádióM Mályi Plázs Facebook oldal)  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában