Gálaműsor

2023.04.20. 13:00

Hatvanadik születésnapját ünnepelte az encsi Váci

A gimnázium a 60. évforduló tiszteletére egész évben rendezvényekkel, kiállításokkal várja az érdeklődőket.

A gálaműsor résztvevői

Fotó: encsi gimnázium

Az Encsi Váci Mihály Gimnázium és Kollégium április 15- én szombaton tartotta megalapításának 60. évfordulója alkalmából szervezett gálaműsorát az iskola aulájában. A rendezvényt Karsai Attila, a gimnázium igazgatója nyitotta meg. A műsorban a gimnázium „öregdiákjai” Bényi Ildikó, az MTV műsorvezetője, Csapóné Dr. Miczán Vivien, a Szegedi Biológiai Kutatóközpont tudományos munkatársa, Pető Zsófia színésznő, Dr. Cziáky Tamás, a B.-A.-Z. vármegyei kórház szülészet-nőgyógyászati osztálya osztályvezető helyettes főorvosa, Dr. Malinkó Balázs, Abaújszántó város háziorvosa és Mikola Gergely, Encs város polgármestere, a bál fővédnöke az iskola mellett szerepet vállalva megosztották a résztvevőkkel régi, kedves iskolai élményeiket, elismerő, megtisztelő szavaikkal méltatták gimnáziumukat.

A szülők nevében szintén egy „öregdiák”, Szántó Róbert, az Encsi Rendőrkapitányság alezredese, immár szülőként köszöntötte volt középiskoláját. A meghívott régi diákok után a jelenlegi tanulók adtak műsort, verssel, énekkel, táncokkal köszöntötték iskolájukat. A gálaműsor díszvacsorával, majd hajnalig tartó zenés mulatsággal folytatódott, ahol a tombolán a szülői munkaközösség által felajánlott nagy értékű nyereményeket is kisorsolták.

A gimnázium a 60. évforduló tiszteletére egész évben rendezvényekkel, kiállításokkal várja az érdeklődőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában