Török Ádám emlékére

2023.04.20. 15:30

Emlékkoncertté alakul át az örömzene

Az elhunyt fuvolás emlékére zenél szombaton este Bécó&Szabi és a barátok.

Völgyi BélaTibor (Bécó) és Török Ádám

Bécó&Szabi és a barátok címmel örömzenére invitálta az érdeklődőket bluesra hangolva Völgyi Béla Tibor és Gajdán Szabi a Corner Stage-be, írtuk a napokban. A rendezvény sajnos egy kicsit átalakul: a napokban elhunyt Török Ádámra emlékeznek a koncerten a zenészek. Völgyi Béla Tibor és Gajdán Szabi az elhunyt fuvolás számait feldolgozó Mini Art-Űr zenekar tagjai, ezért is alakul át az örömzenélés emlékkoncertté április 22-én (szombaton este) 8 órától. 

Köszönjük, Kereszteslovag...A Mindent, amit nekünk adtál!, írták a zenészek a közös képhez
Forrás: VBT


"Ádámot a színpadra vártuk, másra készültünk, de a sors közbe szólt. Bécó, Szabi, valamint a zenész barátok, (Horváth Balázs, Nagy Feri és Turuczkai Imi) ezúttal nem egy szorosan vett Mini Art-űr klubkoncerttel vár téged, és mindenkit, hanem egy közös főhajtásra, és emlékezésre. Akiknek fontos volt Török Ádám munkássága, azok tudják, mit jelent: Kell a barátság és hogy EGYÜTT legyünk! Gyere el, erősíts, segíts, úgy szóljanak azok a legendás bluesok, hogy Odafönn Ádi is meghallja: még egyszer utoljára: Együtt legyünk! Várunk!", olvasható az eseményről szóló bejegyzésről a Facebookon.
Völgyi Béla Tibortól megtudjuk, a Mini Art-Űr személycserékkel folytatja tovább. Az új tagok: Nagy Ferenc - dob, Turuczkai Imre - bassszusgitár és immár állandó vendégként Horváth Balázs - gitár lép majd ezentúl színpadra. 

Az utolsó közös zenélés:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában