Nemzeti ünnep

2023.03.15. 14:49

Veres Pál megköszönte a sajtó munkáját

Sajtódíjat adott át az Európa Rádió közösségének a miskolci polgármester.

ÉM

Veres Pál, Sike Gábor és Kojsza Péter

Fotó: Ádám János

Az Európa Rádió alkotó közössége kapta idén a miskolci városháza sajtódíját március 15-én, a Magyar Sajtó Napján. Az elismerést a szerkesztőség tagjai nevében Sike Gábor ügyvezető-főszerkesztő és Kojsza Péter főszerkesztő-helyettes vette át Veres Páltól, Miskolc polgármesterétől, a városi ünnepi megemlékezések végeztével.

Az indoklás szerint az Európa Rádió teljes kollektívájának ítélték oda a díjat azért a magas színvonalú, értékteremtő munkáért, amelyet a Tiszáninneni és Tiszántúli Református Egyházkerület közös fenntartásában működő, miskolci központú, de Debrecenben, Nyíregyházán, Sátoraljaújhelyen és Mezőkövesden is fogható médium munkatársai műsoraik készítése során nap, mint nap végeznek.

Veres Pál az elismerés kapcsán megköszönte, hogy a rádió alkotóközössége a mostani zűrzavaros és zajos időkben is a tiszta, emberi hangot képviseli, egyszersmind megköszönte valamennyi Miskolcon működő médium munkatársainak is a lakosság tájékoztatásának érdekében végzett egész éves munkáját.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában