Bemutató

2023.02.12. 14:00

125 kép a cigándi labdarúgásról

A cigándi Szabadidő Központ aulájában látható az a különleges kiállítás, ami a Magyar Kultúra Hete programsorozat, illetve a Cigánd „100 kép sorozat” részeként nyílt meg.

BSZA

Az ifjú labdarúgók is nagy érdeklődéssel nézték a kiállítást

Fotó: PH

Cigánd újra egyesülésének századik évfordulója alkalmából a város vezetése négy kiállítás 100 fotójával szeretne a múlthoz és elődeikhez méltó módon emlékezni és ünnepelni. A „100 kép sorozat” első kiállítását 2022. október 1-én nyitották meg, melyen dr. Artner Géza Tisza című fotósorozatának 25 darabja volt látható. A sportegyesület fotói a kiállítások második részeként lettek kiállítva. 

A megnyitón Oláh Krisztián, Cigánd polgármestere köszöntötte a megjelenteket, majd Belicza János, a Cigánd SE (CISE) sportigazgatója nyitotta meg a tárlatot.
– A kiállítás készítése közben egyértelművé vált, hogy a CISE életét, szellemiségét, történetének darabjait, fontosabb eseményeinek részleteit nem lehet 25 képbe belesűríteni, így a tárlókban a sportegyesülethez kapcsolódóan összesen 25 plusz 100 kép és 3 grafika látható – mondta Nagy-Tóbiás Katalin az esemény főszervezője. – A „100 kép sorozatba” a CISE életképek címet viselő 25 kiválasztott és beszámozott fénykép szerepel, melyek olyan pillanatokat örökítettek meg, amik hűen tükrözik azt, mit is jelent a CISE csapatába tartozni. Az összesen 125 kép sokat mesél arról is, hogy milyen nagyszerű utánpótlás nevelés zajlik településünk sportegyesületében. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában