Figyelem!

2022.12.15. 11:21

Lezárás az M3-as autópályán egy veszélyes anyagot szállító kamion miatt - megszűnt a lezárás!

Veszélyes rakományt szállító kamion műszaki meghibásodása miatt a rendőrség lezárta az M3-as autópálya mindkét irányát a polgári csomóponttól és Mezőkeresztesig.

15:05

A rendőrök a társszervekkel végzett műszaki mentést 15 órakor befejezték, az érintett útszakasz forgalma ismét zavartalan.

11:24

Az elsődleges adatok szerint 2022. december 15-én egy veszélyes anyagot szállító moldáv felségjelzésű kamion meghibásodott. A rendőrség a műszaki mentés idejére 10 óra 50 perctől lezárta az M3-as autóopályát mindkét irányban, a 138-as kilométertől a 174-es kilométerig, azaz a polgári csomóponttól Mezőkeresztesig. A rendőrség a forgalmat a 35-ös, 3-as számú főútra útra terelte - közölte a rendőrség csütörtökön.

Kerülni a 3-as főút-Nyékládháza-35-ös főút-Polgár útvonalon lehet. Aki teheti, a Vásárosnamény felé vezető oldalon már a 114-es Füzesabony csomópontnál, legkésőbb a 128-as Mezőkövesd csomópontnál térjen le a pályáról és a 3-as és a 35-ös főúton kerüljön! Az ellenkező, Budapest felé vezető oldalon, szintén aki teheti, a 203-as Hajdúnánás csomópontnál hajtson le az autópályáról és Görbeháza felé kerüljön a fent említett útvonalon. Ugyancsak lezárták az M30-as autópálya M3-as autópálya felé vezető oldalát a 6-os km-től. Az autósokat Emőd felé terelik el. A kerülőutakat sokan használják, ezért a környező települések belterületén is torlódásra kell számítani, elsősorban Emődön, Tiszaújvárosban, Gelejnél és Igricnél.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában