Energiaválság

2022.11.01. 09:00

A miskolci színház rezsije a tét

A miskolci bringások is azt akarják, hogy télen is felgördüljön a függöny.

HE

20220922 Hajdúböszörmény Kerékpáros felvonulást tartottak Hajdúböszörményben. A hagyományosnak mondható eseményt a város nagykörútján rendezték, a program a polgármesteri hivatal elől indult. Fotó: Kiss Annamarie KA Hajdú-Bihari Napló

Fotó: KISS ANNAMARIE

Közös jótékonysági kerékpározásra invitál minden segíteni akaró embert a  Miskolci Road Cycling Club annak érdekében, hogy a Miskolci Nemzeti Színház túlélje az elkövetkezendő, nehéz hónapokat. A részvételi díj összege önkéntes alapú, melyet a kihelyezett adománygyűjtő urnában gyűjtenek majd a szervezők. Minden egyes forint a színház rezsiköltségéhez járul hozzá. Az összegyűlt adományt a helyszínen át is nyújtja a bringás klub vezetője az intézmény képviselőjének.

„November 12-én 13 órától tarts velünk, hiszen a befektetett energiád itt megtérül! Találkozzunk a Széchenyi utcán a színház előtt, hogy együtt tekerjünk le a Diósgyőri várhoz és vissza, ezzel hozzájárulva a színház energiaköltségéhez. Legyünk minél többen, hogy játszhassák tovább a szerepüket! Kelléknek bármilyen kerékpárt választhatsz, legyen szó montiról, city bikeról, három kerekűről, tandemről vagy akár országútiról” – szól a bringások felhívása. 

Részletek az MRCC közösségi oldalán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában