Forgalomterelés

2022.10.12. 16:07

Tilos a jobbra kanyarodás a Dankó Pista utcáról. Mutatjuk, miért

Távhővezeték javítás miatt rendeltek el forgalomkorlátozást a miskolci belvárosban.

ÉM

Fotó: Ádám János

A Vörösmarty és a Király utca kereszteződésében épülő turbókörforgalom körüli munkák idejére a Dankó Pista utca lett az egyik egérút a miskolci belvárosban. Az autósoknak azonban azzal kellett szembesülniük, hogy távhővezeték javítása miatt tovább nehezedik az egyik pontból a másikba való eljutás. Október 12-től ugyanis - várhatóan - október 22-ig a Dankó Pista utcáról a Corvin utca irányába megszűnt a jobbra kanyarodás lehetősége. 

A távhőszolgáltató cég szakemberei megkezdték a hibahely behatárolását éppen a Dankó Pista és a Corvin utca kereszteződésében, a jobbra kanyarodó sávban.  

A hibahely feltárását követően, a hibajavítási munkálatok idejére - mindezeken túl - a belváros keleti részében szünetelni fog a fűtés-, és használati melegvíz-szolgáltatás, ennek pontos időtartamáról a későbbiekben tud tájékoztatást adni a távhőszolgáltató. A vezetékjavítás munkálataihoz kapcsolódó forgalomkorlátozás miatt a közlekedők szíves megértését kéri a Mihő Kft.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában