Polgárok, figyelem!

2022.10.18. 13:00

Közmeghallgatást tart a miskolci közgyűlés

A város polgárai és a helyben érdekelt szervezetek képviselői közérdekű ügyben szólalhatnak fel.

ÉM

Pillanatkép a tavalyi miskolci közmeghallgatásról

Fotó: Ádám János

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése közmeghallgatást tart november 10-én, csütörtökön 9 órai kezdettel a polgármesteri hivatal Hunyadi utca 2. szám alatti közgyűlési termében. 

A közmeghallgatáson a város polgárai és a helyben érdekelt szervezetek képviselői közérdekű ügyben szólalhatnak fel. Egyedi hatósági ügyekben nem adható szó.  

A kérés, javaslat írásban is eljuttatható a közmeghallgatás előtt dr. Ignácz Dávid jegyzőhöz (3525. Miskolc, Városház tér 8., e-mail: [email protected]).  

Személyesen a hivatalban

A közmeghallgatásra jelentkezni személyesen Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában lehet ügyfélfogadási időben, november 9-én 17.30 óráig lehet. 

A közmeghallgatás napján, november 10-én 8 órától, a közmeghallgatás megkezdéséig a helyszínen is van lehetőség jelentkezni a felszólalási jegy kitöltésével. A meghallgatás a felszólalási jegyek beérkezési sorrendjében történik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában