Olvasónk fotói

2022.10.31. 12:30

Gyászos kép a temetőben

Olvasónk képeket küldött az egyik miskolci temető állapotáról.

„Hosszú évek óta fennálló probléma, ami az elmúlt években már tarthatatlan állapotot eredményezett. Mindenszentek előtt borzasztó állapotok uralkodnak a Szent József temetőben” - írja olvasónk. Csak a legfontosabbakat kiemelve: kapu és kerítés évek óta nincs, ellopták, leszedték, így éjjel-nappal nyitva van, se bekerítve, se bezárva nem volt évek óta, így átjáróháznak használják a fenti utcá(k)ban lakók. Elvadult növényzet, bokrok, óriási gaz, ami benövi, kiszorítja a sírok jelentős részét, főleg azokat, amelyek a temető fenti és oldalsó részében találhatók. Szeméthegyek a bejáratnál két oldalt, feljebb is végig szemetes az egész terület, mindenféle (nem lebomló) hulladékkal eldobálva, kóbor kutyák, kutyagumi.

Szomorú és kiábrándító, hogy mindenszentek előtt így néz ki az a temető, ahol a mai napig temetnek - fogalmazta meg a levélíró, és két képet is küldött lapunknak az írottak alátámasztására. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában