Számla

2022.09.29. 16:30

Kétmillió forintba került a holdingos vacsora

A tavaly elmaradt rendezvényt tartotta meg a Holding szeptember elején.

UA

Részlet a menüsorból

Fotó: Olvasónktól

Szeptember közepén írtuk meg: egy olvasónktól kapott levélhez mellékelt étlapon Miskolc város arculati eleméhez, pontosabban annak egy részéhez megszólalásig hasonlító dizájnelem is látható. Szerettük volna megtudni, hogy a rendezvényhez van-e köze a városvezetésnek, vagy valamelyik cégének, a vacsora mennyibe került, és azon hányan voltak, ezért kérdéseinket elküldtük a városházának és a Miskolc Holdingnak. 

A menüsor

Cikkünk megjelenését követően az egyik fideszes önkormányzati képviselő már tényként közölte egy posztjában, hogy az önkormányzati cég szervezte a vacsorát. 

Dukai Zoltán, a Miskolc Holding Zrt. vezérigazgatója pedig ezt követően nyílt levélben reagált a képviselőnek, s elismerte, hogy a vacsorát a holding tartotta. 

Most pedig szerkesztőségünknek is válaszolt a holding, ebben szintén elismerték, hogy szeptember 9-én a Miskolc Holding Zrt. tartott rendezvényt a Miskolci Egyetemen, az Egyetemi Étteremben. Azt is közölték, hogy az eseményen 165 vendég vett részt, a menüsor költsége nettó 2 124 000 forintba került, terembérleti költség nem volt. Kiemelték: a rendezvényre azért került sor, mivel a Miskolc Holding 2021-ben ünnepelte 15 éves alapítását, azonban a tavaly novemberre tervezett születésnapi esemény – a Covid világjárvány erősödése miatt – elmaradt. A Társaság a rendezvénnyel köszönetét fejezte ki a dolgozói felé, akik a nehéz helyzet ellenére is kitartást tanúsítanak nap mint nap a Miskolc Holding Zrt-ért és a Városért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában