Jazzparádé

2022.08.23. 15:00

HollywÓzd: Charlie lesz a sztárvendég

A programban lesz veteránautó-bemutató, tuning show, majd a színpadi koncertek következnek.

ME

Néhány hét múlva ismét az ózdi skanzen területére várják a könnyűzene kedvelőit, hiszen a korábbi Jazzparádét kissé átalakítva ebben az esztendőben is megtartják. Szeptember 17-én, szombaton már déli 12 órától kezdődik a program, méghozzá egy veteránautó-bemutatóval, valamint egy tuning show-val, amit majd a színpadi koncertek követnek. 

– Egy kicsit a rockzene irányába mozdultunk el, a helyszín parádés, a fellépők pedig kiválóak – bízom benne, hogy ebben az esztendőben is sokan ellátogatnak az eseményre – fogalmazott Dancsok Tamás, II. Őszi HollywÓzd fő szervezője. – A közelmúltban lezajlott Majka-koncert is bizonyította, hogy az ózdiak milyen jó hangulatot tudnak teremteni, most itt a lehetőség a folytatásra. 

Színes paletta 

A II. Őszi HollywÓzd Rock Parádén 16 órától először a Babus Laci és Barátai lép fel, délután fél hattól pedig a Nagyanyám Blues-a ad koncertet, őket az AB/CD követi. Az est sztárvendége Charlie lesz, aki 21 órától lép színpadra az ózdi fesztiválon.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában