Közlemény

2022.07.12. 14:47

Helyreigazítás

A 2022. január 21. napján megjelent „Luxusjárműveket vett Miskolc baloldali vezetése” című cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy 25 milliós, vadonatúj, lesötétített luxusbusz szállítja a város polgármesterét, és közel 10 milliós, vadonatúj, extrákkal felszerelt személyautót szerez be a közlekedési vállalat.

Ezzel szemben a valóság az, hogy Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata nem vásárolt személygépkocsikat. Mind a Volkswagen Multivan kisbusz, mind a Skoda Scala személygépkocsi egyéves bérleti jogviszony keretében van használatban. A hétszemélyes Volkswagen gépkocsi elsősorban a jelentős többlet-szállítási feladatok teljesítése érdekében került bérlésre, figyelemmel arra, hogy az Önkormányzat a SARS koronavírus kezelése során kivett, elvont forrásai pótlására jelentős számú tárgyalást, egyeztetést folytat befektetőkkel, valamint különböző minisztériumok szakembereivel.

A Skoda gépkocsit - amely nem prémiumkategóriás jármű - a Miskolc Holding Zrt. munkatársai használják a napi ügyintézés során.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában