Ünnepi gálaműsor

2022.06.10. 12:22

A baptista jószolgálat ünnepe Miskolcon (videóval)

Egyházi intézményként tíz éve vesz részt Miskolc és Borsod-Abaúj-Zemplén megye oktatási, szakképzési és szociális feladatellátásában a Nyitott Ajtó Baptista Központ.

ÉM

A kerek évfordulóra ünnepi gálaműsort rendeztek a miskolci Művészetek Házában, amelyen az oktatási intézményeikben tanuló diákok léptek föl az óvodás korúaktól a középiskolásokig.

Az eseményen Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a baptista egyháznak a nemzet szolgálatáért végzett tevékenységéről beszélt, majd Mészáros Kornél, a Magyarországi Baptista Egyház főtitkára és Varga Andrea, Miskolc alpolgármestere az egyházi közösség társadalmi szerepvállalásáról szólt. A kormányzatnak a jövő nemzedéket szolgáló oktatási beruházásait, illetve azok folytatásának fontosságát Csöbör Katalin, a térség országgyűlési képviselője hangsúlyozta köszöntőjében.

A gálaműsort megelőzően néma főhajtással emlékezett meg a közösség az elmúlt hétvégén a Balatonnál szerencsétlenül járt diákjukról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában