Figyelem!

2021.05.15. 12:00

Maradt a könyvet házhoz akció is

20200819 Iszkaszentgyörgy Az egykori Takarékszövetkezet felújított épületébe költözött a település könyvtára, melynek megnyitóját tartották Fotó: Fehér Gábor FG Fejér Megyei Hírlap

Fotó: MW

Újranyitott a Hamvas Béla Városi Könyvtár és fiókkönyvtárai. Az intézmény a kormányrendeletnek megfelelően védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek látogatható újra. A 18 éven aluli látogatók csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kísérővel léphetnek be. ‍A védettségi igazolvánnyal nem rendelkezők számára a könyvtár bejáratánál biztosítják a dokumentumok visszavitelének lehetőségét, valamint az elérhetőségeken előre leadott igények esetén a kölcsönzést is. ‍‍A jelenleg kölcsönzésben lévő dokumentumok lejárati határideje május 31. A türelmi idő lejárta után késedelmi díjat számolnak fel. A könyvet házhoz szolgáltatást a mozgásukban korlátozott (veszélyeztetett terhes, balesetet szenvedett, idős) személyek számára biztosítják.

(A borítóképen: Újra lehet böngészni)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában