Fejlesztés

2021.03.14. 17:30

Végre! Üzletet nyit Barcikán is az egyik ismert gyorsétterem

Lesz gyorsétterem Kazincbarcikán, megtalálták az épület számára megfelelő területet.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

„Egy gyorsétterem érkezése egy közepes város életében mindig rang. Évek óta szeretném, hogy jöjjenek.” – írta korábban Szitka Péter, Kazincbarcika polgármestere a Facebookon közzétett bejegyzésében.

Klimon István alpolgármestertől megtudtuk, hogy a gyorsétteremláncok saját üzletpolitikájuk, marketingkoncepciójuk mentén haladva pontosan meg tudják határozni, hogy hol érdemes megvetni a lábukat.

Nincs pontos dátum

– Az már csak a csillagok szerencsés együttállásának köszönhető, hogy városunk iránt több étteremlánc is érdeklődik, nyitnak a kisebb települések felé – mondta.

– Az építkezésre megfelelő helyszíneket is ők választják ki, miután megtekintik az adott várost. Kazincbarcika esetében három területet tartottak alkalmasnak az étterem megnyitására: A Móricz Zsigmond teret, a 26-os út mentén lévő területet, valamint a Móricz Zsigmond térrel szembeni részt. Egyértelműen a Móricz Zsigmond tér volt számukra az első, annak ellenére, hogy mi teljes vállszélességgel álltunk ki a 26-os út mellett, hiszen számítottunk a lakosság zúgolódására, amit természetesen megértettünk. Senki sem szeretné, ha egy gyorsétterem nyitása miatt bekövetkező forgalomnövekedés megzavarná az otthon nyugalmát. Végezetül közös megegyezés után a Móricz Zsigmond térrel szembeni területen kap majd helyett a gyorsétteremlánc legújabb épülete, ahol eddig egy rossz állapotban lévő, használaton kívüli illemhely csorbította a város képét. Egyelőre még nem tudjuk a nyitás pontos dátumát, illetve amíg a gyors­étteremlánc kommunikációja nem teszi lehetővé, nem hozhatjuk nyilvánosságra azt sem, hogy egészen pontosan melyik költözik városunkba – tette hozzá az alpolgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában