Rajzpályázat

2021.01.08. 18:30

A Bohócdoktor rajzpályázatra várják az alkotásokat

Gyerekek és fiatalok küldhetik be műveiket, akik értékes díjakat nyerhetnek.

Hegyi Erika

Funny pediatrician with little girl at regular check-up

Forrás: Shutterstock

Fotó: Elnur Amikishiyev

Az “Én Bohócdoktorom” címmel alkotói pályázatot hirdet A Mátrix Közhasznú Alapítvány Bohócdoktor Csapata. A cél, hogy a gyerekek és fiatalok körében az egészséges életmódot és a pozitív gondolkodást népszerűsítsék. A pályázók a gyógyítás, a betegség, a gyógyulás, az optimizmus és az összefogás témájában mutathatják be alkotásaik révén ötleteiket és gondolataikat, megjelenítve a pályázatban a Mátrix Közhasznú Alapítvány Gyógyító Bohócdoktorai segítségnyújtásának fontosságát.

Három kategóriában

A pályázatot három kategóriában hirdették meg: 8 év alatti óvodások és kisiskolások, 8-15 év közötti iskolások és 15 év feletti fiatalok, felnőttek alkotásait várják.

Egy borítékban több pályázó (osztály / csoport) pályaműve együtt is beküldhető. A pályázatok kötelező melléklete egy, a pályázatot beküldő nevére és címére megcímzett, bélyeggel ellátott, A4-es méretű válaszboríték.

Az elkészített pályázati anyagok postára adási határideje: 2021. április 12.

Érintésmentesen

Postai beküldés alkalmával a pályázati anyag hátoldalán fel kell tüntetni a pályázó nevét, címét, életkorát, telefonszámát, iskolája adatait, e-mail címet és a pályamű címét. Postai feladás helyett érintésmentes, azaz digitális beküldésre is van mód, minőségi szkennelés után, JPG formátumban. Az alkotói pályázat teljes kiírása és az eredmények a hivatalos oldalon érhetők el.

A pályázat eredményhirdetése 2021. április 26-án lesz.

Értékes díjak

A legjobb alkotások között 500 ezer forint értékű összdíjazást ajánlott fel a pályázat kiírója. A legjobb alkotásokból a gyermekeknek ingyenes plakát, matrica, kiadvány készülhet.

Az alkotókat a pályázatot követően a pályázati beadvánnyal küldött megcímzett válaszboríték által értesítik és oklevélben részesítik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában