autópálya-matrica

2020.12.29. 16:00

Biztosítást is adnak az online matricához

Ingyenes balesetbiztosítás jár az e-matrica mellé.

Pap Gyula

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Jelen járványhelyzetben a jövő évre érvényes autópálya-matrica online vásárlásának számos előnye van: sorban állás nélkül vásárolhatunk a nap bármely szakában, ezzel is csökkentve az elkerülhető fizikai érintkezések számát, elektronikus formában értesítést kaphatunk a matrica érvényességének kezdetéről és végéről, amivel minimalizáljuk a véletlen figyelmetlenségből adódó bírságok esélyét.

A gyors és kényelmes vásárláson felül most a matrica mellé az e-AutopalyaMatrica oldalán az üzemeltető és egy biztosítótársaság együttműködésének köszönhetően minden vásárláshoz ingyenes baleset-biztosítás jár. A biztosítás ténylegesen díjmentes, és a megkötést követő 6. hónap utolsó napjáig szól, ezt követően minden kötelezettség nélkül megszűnik. Az e-matrica mellé igényelhető baleset-biztosítás bármilyen baleset bekövetkeztekor érvényes, nem csak az utakon elszenvedett sérülésekre vonatkozik. Az e-AutopalyaMatrica az egyetlen online felület, ahol a vásárlók díjmentes biztosítást kötve gondoskodhatnak biztonságukról. Az oldalon kötelező regisztráció nélkül vásárolhatunk, fizethetünk bankkártyával vagy átutalással is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában