gépóriás

2020.10.28. 06:30

Gépszörnyek érkeztek megyénkbe

Speciális berendezést szállít Budapest irányából Kazincbarcikára a BorsodChem Zrt.-be egy 27 méteres 109 tonna súlyú és egy 18 méteres 49 tonna súlyú jármű.

Detzky Anna

Fotó: Ádám János

A két gépóriás kedden este nyolc óra körül gurult be Miskolcra Emőd irányából. Szerda hajnalban 4-5 óra körül elérte úti célját – tudtuk meg Egyed Rolandtól, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóság forgalomtechnikai főmunkatársától.

A szóban forgó szállítmányok a túlméretes járművek számára már jól bejáratott útvonalon haladnak: a Miskolci, a Somlay Artúr, a Fonoda, a Sajószigeti, és a Várközi Lajos utca, majd a Repülőtéri út irányába. Sárga megkülönböztető jelzés használata mellett kísérő járművek biztosítják majd a zavartalan áthaladást. Miskolc MJV Polgármesteri Hivatala közleménye útján arra kérte a lakosságot, hogy autóikkal tegyék szabadon a szerelvény útját és inkább a környező mellékutcákban parkoljanak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában